Adirama Beach Hotel

activiteiten en entertainment

Activiteiten en Entertainment

Adirama Beach Hotel biedt een reeks aan mogelijkheden van activiteiten en entertainment.

ActiviteitenErvaar de unieke Cultuur en Natuur van Bali

Lopen over de smalle dijkjes van groene rijstvelden, klimmen naar de top van bruingrijze vulkanen, trekking door ongerept regenwoud, varen over zacht blauwe bergmeren, raften op het wit schuimende water van snelstromende riviertjes, paardrijden, of misschien zelfs rijden op een olifant?

Of een bezoekje aan een mystieke oude tempel, een familie ceremonie bijwonen, meelopen in een Hindu processie, luisteren naar gamelan muziek, kijken naar wayang kulit, een tempeldans of een komisch topeng drama. Er zijn genoeg activiteiten om uit te kiezen.

Waar uw voorkeur ook ligt, het is allemaal mogelijk op Bali. Adirama Beach Hotel kan voor u allerlei activiteiten, privé excursies en dagtripjes regelen, door geheel Bali. Ons hotel is centraal gelegen aan de noordkust van Bali en ligt op redelijke afstand van de meeste van Bali’s culturele en natuurlijke hoogtepunten.

 

Traditionele Balinese Dans en Muziek in Adirama’s Restaurant.

EntertainmentEens per week wordt een culturele activiteiten avond met traditionele Balinese dans en muziek georganiseerd in het restaurants van het Adirama Beach Hotel. De muzikanten zijn alle personeelsleden van Adirama en de dansers zijn leerlingen van entertainment manager Anik, die zelf een professioneel Balinees danseres en dansleraar is.

Danslessen

Geinteresseerde gasten kunnen traditionele danslessen volgen in originele kostuums. Vooral voor kinderen is dit een ware traktatie, en bovendien een unieke gelegenheid om eens aktief kennis te maken met de cultuur van bali.

 

Adirama Picknick

Adirama organiseert op verzoek romantische picknick trips in het heuvelachtige achterland van Lovina Beach, met prachtige panorama’s over het kustgebied.

 

Strandspelletjes en watersport

Overdag kunt u genieten van allerlei soorten activiteiten, zoals watersporten en strand-spelletjes.

Onbezorgd zwemmen en snorkelen, vissen, strandwandelingen, strandvoetbal, dolfijnen kijken, badminton, of gewoon relaxen op het strand en lekker bruin worden.

 

Onbezorgd Zwemmen

Zwemmen

Adirama ligt aan een langgerekt, met palmbomen afgezet zandstrand dat grenst aan het ondiepe water van een lagune-achtige baai, die beschermd wordt door het koraalrif dat iets verderop in zee ligt.

Anders dan in Zuid Bali vind je hier geen gevaarlijke onderstromingen, wat garant staat voor veilig zwem- en snorkel plezier.

 

Watersport

Strandwandelingen

.

Ontspannende strandwandelingen

Het unieke, donkergekleurde zand van ons schone strand is van vulkanische oorsprong. Vooral de vroege ochtenduren en de late middag zijn uitermate geschikt voor activiteiten als een romantische strandwandeling. Geniet van de opkomende zon in de purperen hemel boven de bergen in het oosten en kijk toe hoe de zon langzaam wegzakt door rode kleurtonen onder de horizon in het westen

.

Snorken en Duiken

Snorkelen en DuikenBeleef en bewonder de unieke onderwater wereld van de Bali Zee, direct achter het hotel. Het kalme water van de baai achter Adirama Beach Hotel wordt beschermd door een prachtig koraalrif waar u allerlei soorten kleurrijke tropische vissen kunt zien, zoals de leeuw vis, anemoon vis, clown vis, blauwe stervis, sergeant majors, vlinder vis, engelvis, tropmpet vis, cornet fish, blue durgons en af en toe zelfs een baracuda.

Loop gewoon vanaf het strand in het lauwe water van de zee en begin te snorkelen, of vaar met een traditioneel vissersbootje naar het iets verderop gelegen koraalrif.

Bij de receptie van het hotel kunt u snorkel apparatuur huren of een bootje met kapiteit bestellen.

.

Kanoen op zee

kanoenU kunt tegenwoordig ook kano’s huren bij Adirama om uw spieren wat te trainen en tegelijkertijd lekker bruin te worden op het water van de kalme Bali Zee achter het hotel.

.

Zeevissen

ZeevissenVaar de zee op in een traditioneel vissersbootje om op tonijn te gaan vissen, werp een klein net uit vanaf het strand in de uren rond zonsopgang of voeg u bij de lokale vissers in het ondiepe water tijdens vloed en hengel met hen mee als ware u een van hen.

Wat uw voorkeur ook is, het is allemaal mogelijk. Vanaf het strand aan de vloedlijn of op volle zee.

Adirama kan voor u de huur van een bootje met kapiteit regelen als u van vissen op zee houdt. U kunt uw vangst gratis door onze chef-kok Ngurah laten bereiden voor uw diner later op de dag.

.

Strandvoetbal en Badminton

Als tijdens eb de zee achter het Adirama Beach Hotel zich heeft teruggetrokken, vormt de zanderige bodem van de baai een verlengstuk van het strand en ontstaat een prachtig speelveld dat geschikt is voor strandvoetbal en badminton.

Strandvoetbal is erg populair bij de lokale jeugd. Trap een balletje met hen mee, of grijp een racket en speel een spelletje badminton of relax gewoon in Adirama’s Seaside Restaurant met een cocktail en kijk toe hoe uw kinderen zich uitleven op het strand.


deel deze activiteiten pagina

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Volg ons op FacebookinstagramFacebookinstagram