Adirama Beach Hotel

Adirama Nieuws

Bali Beyond Travel Fair 2015

Bali Beyond Travel Fair 2015

blog-2-01De “Bali Beyond Travel Fair” (BBTF) vond dit jaar plaats in het Nusa Dua Conventie Centrum van 10 tot 14 juni.

Adirama Beach Hotel Lovina, vertegenwoordigd door Anik en Sri, was een van de deelnemers in de rol van ‘verkoper’, samen met de lokale overheid van de provincie Buleleng.

We hadden dit jaar het geluk de meest favoriete stand/boot tijdens de reis fair te hebben.

Verschillende hotels uit de provincie Buleleng namen deel in de planning van de Travel Fair gedurende een vergadering met de PHRI ( Hotel en Restaurant associatie). Een van de onderwerpen van deze vergadering betrof de kosten van de deelname en de verblijfskosten voor accommodatie in Nusa Dua voor de deelnemers van de Bali Beyond Travel Fair 2015.

blog-2-02

Een ander onderwerp betrof de verantwoording voor  veiligheidscontroles bij toegang van het conventie centrum. Alles bij elkaar was het een goede ervaring waar iedereen veel van heeft geleerd, wat perspectieven biedt voor een nog betere organisatie, communicatie en presentatie voor de komende Bali Beyond Travel Fair.

Gedurende de Bali Beyond Travel Fair 2015 vond een zogenaamde “Meet and Great” lunch plaats met nationale en internationale ‘kopers’, reisagenten die geinteresseerd zijn om hotels in de Buleleng provincie te promoten om zo voor meer gasten te zorgen.

In totaal waren er zo’n 80 internationale en ongeveer 35 nationale reisagenten aanwezig.

Nusa Dua Travel FairTravel Fair Nusa Dua

Op 13 juni btachten de reisagenten een bezoek aan de provincie Buleleng om zo kennis te maken met het gebied en de hotels.

In de ochtend werd het Twin Lake Festival bezocht met een lunch in het Munduk Moding Plantations restaurant. Daarna bezochten de reisagenten een hotel naar keuze om verder kennis te maken, inclusief een diner en overnachting in het hotel van hun keuze. 30 reisagenten maakten van deze gelegeheid gebruik.

Verschillende reisagenten afkomstig van de Filippijnen bezochten het Adirama Beach Hotel Lovina.

Gedurende hun verblijf in Adirama genoten ze van een heerlijk diner. De volgende ochtend  werd hen een dolfijnen kijken op zee trip rond zonsopgang aangeboden, met snorkelen boven de koraalriffen van Lovina.

Iedereen had her reuze naar z’n zin.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag waarin we het Adirama Beach Hotel en de mooie, traditionele sfeer van Noord Bali hebben weten te promoten.

Dolphins Lovina

blog-2-05


deel deze bali beyond travel fair pagina

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusreddit<a class="synved-social-button synved-social-button-share synved-social-size-24 synved-social-resolution-hidef synved-social-provider-pinterest nolightbox" data-provider="pinterest" target="_blank" rel="nofollow" title="Pin it with Pinterest" href="http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3A%2F%2Fwww.adiramabeachhotel.nl%2Fwp-json%2Fwp%2Fv2%2Fposts%2F%3Fper_page%3D100&media=http%3A%2F%2Fwww.adiramabeachhotel how to lose weight quickly.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F06%2Fblog-2-01.jpg&description=Bali%20Beyond%20Travel%20Fair%202015″ style=”font-size: 0px; width:24px;height:24px;margin:0;margin-bottom:5px;margin-right:5px;”>pinterestlinkedinmail

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Volg ons op FacebookinstagramFacebookinstagram

Have your say

Please answer this question to prove you are not a SPAM robot * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.