Adirama Beach Hotel

adirama restaurant

Restaurant

U zit aan uw tafeltje in het Adirama Restaurant, nippend aan een tropische cocktail en kijkt toe hoe de lokale vissers in het ondiepe water van de Bali zee aan het vissen zijn. Een heerlijk zeewindje streelt zachtjes uw huid.

De serveerster brengt u de kaart. Er staat lekkere Indonesische en Westerse gerechten op, waaronder Italiaanse en Mexicaanse schotels.

 

Heerlijk eten in het Adirama Restaurant

Adirama RestaurantDe ingredienten van onze gerechten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd vers. We maken onze eigen marmelades en indien u wenst, kunt u versgebakken brood krijgen. We hebben biefstukken die smelten op de tong. Gezonde salades. Heerlijke groentes. Vers gevangen vis (van te voren te bestellen). Gegrilde satays. Uitgelezen schnitzels en cordon bleue. Spaghetti al’ dente. IJs. Lekkere appeltaart. Cappuchino. En er is nog meer…

Mexican Quesadillas. Aardbeien. Balinese nasi campur. Babi ketjap. Adirama Club Sandwich. Shakes. Echte Italiaanse expresso. Chocolate Brownies. En zelfs nog meer.

Wijn

Adirama restaurant heeft o.a. ook heerlijke Balinese, Chileense en Australische wijntjes!

Aanbevelingen

menu

Bali Eats, de meest populaire en leidende website met restaurant recensies van Bali, heeft onlangs een recentie van het Adirama Restaurant Lovina gepubliceerd.

Lees de recentie

Lees wat de gasten van Adirama restaurant hebben geschreven  in Adirama’s gastenboek.

 

De Poolside Bar

Poolside bar

Grenzend aan het zwembad is de bar van Adirama restaurant. Deze bar heeft snelle LAN internet aan-sluitingen voor laptops en is gratis op voorwaar-de dat u een consumptie bestelt.

Surf over het net met itzicht op het zwembad of de Bali Zee.

Naast LAN verbindingen is er ook een snel WiFi netwerk beschikbaar over het gehele terrein van het hotel.

 

De kunst van het koken

liychen

Onze ervaren chef kok en zijn team stellen veel eer in hun werk. Alle gerechten zijn ware kunststukjes, zowel voor het oog als voor de maag. De gerechten worden zorgvuldig bereid in een superschone keuken en zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit.

is dient van te voren te worden besteld en wordt vers voor u gevangen. U kunt ook besluiten om zelf uw vis te vangen op de kalme zee direct achter het hotel.

Adirama regelt dan een bootje met kapiteitn voor geinteresseerde gasten. Vaar uit in de voormiddag, vang een lekkere vis en laat deze door chef-kok Ngurah bereiden voor uw diner.

 

Entertainment

Eens per week wordt er een traditionele Balinese dans- en muziekavond in ons restaurant georganiseerd.

restaurant10

restaurant11

 

Tot binnenkort?

We kijken er naar uit om u in ons restaurant te mogen ontvangen.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze restaurant website:
www.restaurant-lovina-bali.com

Enjoy your meal – Eet smakelijk – Mahlzeit – Bon appetit – Selamat makan!


deel deze adirama restaurant pagina

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Volg ons op FacebookinstagramFacebookinstagram